Aktiebolaget ska inom hotell- och restaurangsektorn bedriva catering, utbildning, utföra konsultuppdrag, samt därmed förenlig verksamhet. Med konsultuppdrag menas experthjälp vid produktutveckling inom livsmedelssektorn, kvalitetsutveckling för restauranger, stimulans för köksanställda, inventeringar och utvärderingar av offentliga kök.
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 349 | 2 145 | 2 049 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -62 | 32 | 128 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -65 | 23 | 122 |
Årets resultat (tkr) | -65 | 17 | 113 |
Summa tillgångar (tkr) | 211 | 402 | 411 |
Antal anställda | 3 | 3 | 2 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 349 | 2 145 | 2 049 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -62 | 32 | 128 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -65 | 23 | 122 |
Årets resultat (tkr) | -65 | 17 | 113 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 141 | 195 | 216 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 69 | 208 | 195 |
Tillgångar (tkr) | 211 | 402 | 411 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 16 | 81 | 65 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 116 | 140 | 195 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 78 | 181 | 152 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 211 | 402 | 411 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 783 | 715 | 1 025 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -2.6% | 1.5% | 6.3% |
Soliditet | 7.6% | 20.1% | 15.8% |
Kassalikviditet | 44.9% | 97.2% | 111.2% |
Aktiebolaget ska inom hotell- och restaurangsektorn bedriva catering, utbildning, utföra konsultuppdrag, samt därmed förenlig verksamhet. Med konsultuppdrag menas experthjälp vid produktutveckling inom livsmedelssektorn, kvalitetsutveckling för restauranger, stimulans för köksanställda, inventeringar och utvärderingar av offentliga kök.